FAQ

Frequently Asked Questions :

Soalan 1 : Bolehkah saya boleh betulkan iklan saya jika ada sebarang kesilapan setelah iklan disiarkan?

Jawapan : Ya, anda boleh. Sila login ke akaun anda dan mula lakukan kerja-kerja pembetulan. Setelah siap, sila klik butang “update“. Setiap kali anda melakukan kerja pembetulan, iklan anda akan tergendala sebentar sehingga pihak admin akan memeriksa dan menyiarkan semula iklan anda.

Soalan 2 : Apabila iklan saya telah tamat tempoh, adakah saya boleh siarkan semula iklan yang sama?

Jawapan : Ya, anda boleh minta untuk siarkan semula iklan yang telah tamat tempoh. Apabila tamat tempoh, anda akan menerima email tamat tempoh beserta link ke dashboard akaun anda untuk menyiarkan semula iklan tersebut. Kami juga amat menggalakkan anda untuk menyiarkan semula iklan yang pernah disiarkan kerana iklan tersebut telah pun mempunyai jumlah view yang banyak dimana bakal memberi keyakinan kepada bakal pelanggan anda.

Soalan 3 : Apakah maksud “total views” dan “today’s view”?

Jawapan : “Total views” bermaksud jumlah iklan anda telah dilihat sejak dari hari pertama iklan tersebut disiarkan. “Today’s view” bermaksud jumlah iklan anda dilihat pada hari ini. Atas sebab ini, kami amat menggalakkan supaya anda menggunakan iklan yang sama untuk disiarkan setelah tamat tempoh (rujuk soalan 2) memandangkan iklan tersebut sudah membina kepercayaan dari pelanggan anda.